New template sux!

От: От: New template sux!

Аз му свикнах на темплейта ама верно много вади очи. :(
Да, явно това е проблама на всеки. Скина на форума е малко неприятен. Всичко друго е ОК, но ще видим как да се оправи и това. ;)

Давайте идей....ще се радваме да ги чуем.

От: От: New template sux!

Да, явно това е проблама на всеки. Скина на форума е малко неприятен. Всичко друго е ОК, но ще видим как да се оправи и това. ;)

Давайте идей....ще се радваме да ги чуем.

Аз искам да бъда поздравяван при влизане във форума, а при напускане да ми се отправят различни пожелания, в зависимост от часа и настроението ми.
Имам още няколко предложения за доработка, но ще изпратя списък(задание за доработка) на Блинки по-късно. :D

От: New template sux!

И аз искам едно кавалче, така международно да направи след като изляза. :)

На страна майтапа, трябва да видим и другите какво мислят, за да видим как максимално да го пригодим, за да може всички да го намират като добре дошло, а не като проблем. Имаме си прекалено много проблеми, за да си създаваме сами, нали така? :) Но пак ще помоля за рабиране, все пак имахме нужда от това, спират другат версия, както и миграцията е нещо като минаване в бъдешето, има си нужда и от това. ;)

Мен ме дразнеше картинката за нови мнения дето вече е сменена. Като гледам всички се оплакват, че била много ярка темата. Може да се пробва където е бяло да стане малко сиво, както беше при старата тема. Мисля че фонът при мненията на стария темплейт беше f5f5ff. Може да се пробва как стои тук.

Малко ако се по-затъмни фона може и да не блести толкова примерно както е при ДП. :)

Re: От: New template sux!

Това за сивото е добра идея. Продължавайте...ще видим какво е възможно и как да направим така, че да е най-доброто място. ;)

то се води силвър блу :) тхе легаци :) хаиде и тук може да кажете мнение как е сега

Горе