Само 20тинаНякой правил ли е автоматичен сайт тип блог с агрегатор на новини?
Мисля да ползвам WordPress с някоя тема тим магазин, но се чудя кой плъгин за събиране на новини е най добре да се ползва.
Сайта ще е за USA и ще събира новини от техни сайтове на различна тематика.
Да, слагаш някоя ад мрежа и после се чудиш защо не се класираш добре и нямаш хубави пари на клик. Класика.Някой правил ли е автоматичен сайт тип блог с агрегатор на новини?
Мисля да ползвам WordPress с някоя тема тим магазин, но се чудя кой плъгин за събиране на новини е най добре да се ползва.
Сайта ще е за USA и ще събира новини от техни сайтове на различна тематика.
Кой е тоя и кво общо има?няма ли да те викнат при бай Ставри?
Каква ад мрежа на duplicated content? Не питам това.Да, слагаш някоя ад мрежа и после се чудиш защо не се класираш добре и нямаш хубави пари на клик. Класика.
Разботи. Зависи каквък е бизнес модела. Нито ми трябва seo, нито ще има реклами. Даже ще е nno index всичко.Това още ли се прави и работи, при всичките тези алгоритми, адс филтри, напредналото рипортване за съдържание и т.н.
Супер! Ще споделиш ли опит? Кои плъгини са ок и кои не?Само 20тина
Ааа, ясно. Щом ще е no index, явно от другаде ще идва трафика не от търсачки, което да, може и да има някакъв смисъл.Разботи. Зависи каквък е бизнес модела. Нито ми трябва seo, нито ще има реклами. Даже ще е nno index всичко.
Предполагам, повечето това правят.Каква ад мрежа на duplicated content? Не питам това.