Newsletters - код?

• Автор Автор Huku
  • Начална дата Начална дата

Huku

New Member
Здравейте искам да ви попитам какъв безплатен код използвате за newsletters или email бюлетини. Ако някой има идея за някои безплатен и добър , които сте изпробвали моля, споделете. Искам от фронт енд потребителя да се регистрирва и от административната част да се записват в база email-лите, като има и възможност да се изпращат писма до всички потребители, няма да е лошо да подържа и HTML, ако може и PHP да е кода . Ако някои може да помогне ще се радвам.
Поздрави и предварително благодаря

От: Newsletters - код?

зависи какво искаш да правиш с този невслеттер. Ако ти трябва просто ей така за да има нещо в сайта и най-обикновен скрипт ще ти свърши работа. chipmunk newsletter това съм ползвал няколко файла са с администрация база и фронт и бек. Обаче ако решиш да правиш някаква по голяма кампания не е мн подходящо, а и тук там има бъгчета, май с кирилицата беше единия, който обаче нямах време а и не ми се занимаваше да оправям. Иначе ако ти трябва нещо по сериозно има едно компонентче за джумла Letterman, много добра работа върши, поне на мен :)

благодаря за предложенията , Letterman без джумла-та няма как да тръгне може би или?
Някои ако ползва нещо др да сподели, ценно ще бъде за мен преди да подхвана нещо

Аз не ползвам безплатен код, а услугите на Mail Chimp. Предлагат наистина лесни за управляване и за кустомизиране мейл темплейти, както и достъпни цени за съответен брой абонати. Потребителите получават всичко - от код за абониране до пълно управление на данните и дизайна. Наистина ги препоръчвам на всеки, готов да ръководи професионално изглеждаща имейл кампания, особено ако става въпрос за месечна.

Горе