Бързината ще е гарантирана, както за чужбина, така и за бг. Без никакъв проблем. От така поставеното от теб, смятам че мини уебмастъра на ссд-то ще е перфектен за тях. Ако искаш пусни един мейл през сайта с малко повече инфо. Ще ти се върне веднага отговор.
Хм. Тук определено с кула ще стигнете нещп повече.А, да занимавам съпорта с глупости. Да свършат празниците и ще пазаря, че ми омръзна с 300 зора едвам да докарвам 55/100 на page speed теста.
Ей сега как ме човърка дали и колко ще е ако има разликата в скоростта.
Ползвал Coolicehost за клиентите ми и при всички, които се трансферират от други хостинг фирми(дали са нашенски или международни, или са споделен, или впс) има доста голяма разлика в скороста. Подобрението е значително, в положителна посока.
Някой да сподели цифри?
При coolice имам 87/100 скорост за мобилни устройства и 92/100 скорост за настолни компютри
Ами не съм бил на друг хост преди това сайта е нов това е първият му хостингА преди това?
Ами не съм бил на друг хост преди това сайта е нов това е първият му хостинг
Но не очаквай чудеса не зависи всичко от хоста ако си мислиш, че просто ще се преместиш и ще се оправи си в грешка.
Ами пробвай за 3 евро не знам какво губиш ...Сега е в алиените и там всичко им зарежда по 2/3 минути, така че очаквам чуде са
Ей сега как ме човърка дали и колко ще е ако има разликата в скоростта.