coolice
Owner
Re: От: Ултра бърз Nginx + cPanel хостинг от coolicehost.com
Ще се радвам да пробваш тъкмо си човек който може да го натовари с фейсбук трафик, хостингчето да покаже за каквото е замислено
Ще ги коригирам след малко грешчиците... as long as наистина е по-правилно, цените не излизат от най-ниските гледано спрямо пространство трафик и аддон домейни, но пък заради архитектурата другите лимити са тотално различни от каквото сте свикнали и при обичайното сервиране на уебстраници доста трдно ще ги достигнете дори и на най-малките планове
Разположението в Холандия дава малко повече гъвкавост, а при тестове за даунлоуд закачен на кабела на руера ми вдигнах скорост близка до лимита който ми дава интернет доставчика (оптика до входа)... пинга е двуцифрен в милисеунди но това реално не се усеща... Общо взето вече почти няма разлика където и в Европа да си, а къдто я има ще се топи все повече с времето
Coolice, успех с новия проект! Когато излезе мегдан, ще те изпробвам
Ще се радвам да пробваш тъкмо си човек който може да го натовари с фейсбук трафик, хостингчето да покаже за каквото е замислено
Крайно време беше! Успех с начинанието и дано се получат нещата. Сайтът изглежда направо чудесно, точно както би трябвало - много изчистен, много подреден, всичко е достъпно и лесно за намиране, браво! Цените са направо трепач, ако ги сравним с българските хостинг фирми. Не разбрах само дали Coolicehost е предназначен предимно за чужбина, тъй като не открих българска версия, а би било добре да се промотира и на нашия пазар!
мини забележка: тук - coolicehost.com/web-hosting.html на първия план сте изпуснали "%" (10 Per Process CPU вместо 10% Per Process CPU)
мини забележка 2: във футъра, където пише "No additional charges until CloudFlare and Google provide their services for free", май трябва да е "No additional charges as long as CloudFlare and Google provide their services for free". Ако греша, моля да ме извините Until се използва в малко по-друг смисъл, когато е в очакване на нещо.
Ще ги коригирам след малко грешчиците... as long as наистина е по-правилно, цените не излизат от най-ниските гледано спрямо пространство трафик и аддон домейни, но пък заради архитектурата другите лимити са тотално различни от каквото сте свикнали и при обичайното сервиране на уебстраници доста трдно ще ги достигнете дори и на най-малките планове
Разположението в Холандия дава малко повече гъвкавост, а при тестове за даунлоуд закачен на кабела на руера ми вдигнах скорост близка до лимита който ми дава интернет доставчика (оптика до входа)... пинга е двуцифрен в милисеунди но това реално не се усеща... Общо взето вече почти няма разлика където и в Европа да си, а къдто я има ще се топи все повече с времето