Намерих една много интересна графика от Pingdom на това до колко е паднал Response Time-a от както се преместих при coolice:
Супер резултати. Еее, CooliceHost си е къде къде....Явно шефчето се старае, а и е в началото. Някой друг да сподели. Давам репче на Фози, защото явно разбира какво да гледа и си го казва.
Аз лично за нов хостинг провайдер очаквах далеч-далеч по-лош ъптайм. Мислех, че първата половин година докато се напаснат нещата ще трябва да се правят компромиси от тази гледна точка, а то ме обориха напълно.
Аз лично за нов хостинг провайдер очаквах далеч-далеч по-лош ъптайм. Мислех, че първата половин година докато се напаснат нещата ще трябва да се правят компромиси от тази гледна точка, а то ме обориха напълно.
Аз смятам, че шефчето няма да си позволи да ебава бизнеса на хората - демек скороста и uptime-а, ще са преоритетни. И явно са, гледайки повечето мнения. И е доста подходящ за всякакви екстремисте като гледам - от афилиейтъри - до адсенсъри и прочие.
единствено мие трудно да предложа по-ниски цени... На някой им се вижда скъпо на фона на офертите който виждате за 2-4 лева на месец (че някой даже са и ънлимитид за тези пари) ама това е положението...
Има ли вече сървър в щатите?
Влизам в бгтоп и ко да видя ?! Познат банер на coolice host , аплаузи
Е как, бързо плъзва добрата новина. Дано им донесе продажби или поне повече популярност.