От: От: Заминавам за Норвегия
Бате, първата снимка добре, аз едно такова прасе имам, ама втората....От къв уй си държиш някакви дилдота у вас, че и черен с вени. Що нямаш жълт, да не мразиш жълтурите, а? Расист дилдоман. Ама купи ли си ги или някой ти ги подари, твои ли са или на жена ти?
Иначе битката е епична. Продължавайте момчета :clap:
А защо да нямам лошо ли е?
Може да ми е кеф да си ги вра в задника.
НА вас ви е кеф да гледате мач а аз да си играя с вибратори...
Тези на снимката не са ни на жената ни мои.
Имам и кукли имам колани и всичко.
Преди време направих една голяма поръчка от подобни екстри на едро.
Някои от тях останаха непродадени. Даже преди време бях пуснал тема в този форум че ги раздавам на половин цена.
Ама що никой не поиска толкова ли е целомъдрена аудиторията тук не знам
Разбира се си имаме играчки и за лична употреба, не виждам нищо срамно - който вижда... негов проблем.
Жълти нема щото жълтаците са с малки пишки- пък аз съм грандоман само по големи работи си падам!
Не знам на колко години сте щом като видите вибратор, се кискате като ученички и се изчервявате. Тва не е срамно - стока като стока?
ВДИГАМ ЗАЛОГА НА 500 ЛЕВА!
ДАВАМ 500 ЛЕВА АКО НА НИКС ЖЕНА МУ
Е ПО ГОЛЯМА УБАВИЦА ОТ МОЯ КРОКОДИЛ!
И пак не разбрах никс - ТИ С КАКАВО ОБРАЗОВАНИЕ СИ ЧЕ СЕ ПЪЧИШ ТОЛКОВА?
АЗ НЯМАМ ОБРАЗОВАНИЕ, НЯМАМ ДОРИ СРЕДНО.
БЯХ ПРЕКАЛЕНО УМЕН ОЩЕ КАТО МАЛЪК И УЧИТЕЛКИТЕ СЕ ДРАЗНЕХА ЧЕ СЪМ ПО УМЕН ОТ ТЯХ
ЗАТОВА И НЕ ВИЖДАХ СМИСЪЛ ДА УЧА!
И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА... ВИЖ МЕ ПРОСТ БОКЛУК БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ А ПЕЧЕЛИ 20-30 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ
СМЕТНИ ГО В ПО ГОЛЯМ МАЩАБ ЗА ДА ГО УСЕТИШ
ЗА ЕДНА ГОДИНА АЗ СЕЛЯНИНА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ИЗКАРВАМ ТОЛКОВА КОЛКОТО ТИ ЗА 20-30 ГОДИНИ!!! УЖАС Е ТОВА НЕСПРАВЕДЛИВА РАБОТА А
а никс.. жената кака да и пусна снимките тук...
като те знам къв си лайнар?
не ми пречи че ще си лъснеш 4-5 саби на нейните снимки... лошото е че ще ги пуснеш по нета да изкараш някоя жълта стинка и после ще трябва наистина да ядеш пердах.. па не съм такъв човек
ти си изкарваш с това парите дева мой ли да ти вярва човек?
Виж файлът 2265
Аз мразя грозни хора никс... дори ми е неприятно да ги срещам на улицата. просто съм си такъв...
Отвращават ме грозните хора и никога ама никога няма да ме видиш с грозен човек на улицата...
та как си представяш човекът който е второто ми лице и е навсякъде с мен да е грозен ?
Аз не съм като теб да взема първото което ми е пуснало щото не съм сигурен че няма да имам втори шанс
Избирал съм търпеливо докат си намеря крокодила гаден