От: От: Заминавам за Норвегия
Ти си ДЕБИЛ, всяко твоя дума е ДОЛНПРОБНА циганска ЛЪЖА и сега ще го докажа
Това малко като... дебила вика дръжте дебила и лъжеца вика дръжте лъжеца... минава ли тоя номер още пред децата?
Това е скрина който изпратих на големия "предприемач" Амоун за да се убеди в моите PayPal приходи от около 700 лева за септември
Ето и неговия коментар
Според Карго ИДИОТА аз съм платил 300 долара а не на мен си ми платили.
тва което се вижда на тоя скрин е че
ПЕЧЕЛИШ ПО 100 -130$ ОТ некви орон.ком? и... ТОВА Е :lol:
другото е задраскано...
дребни суми които не се занае от кого са и дали са за един месец или за 3-4 месеца събирани.
Дали са ти пратени от някой сайт
или ти ги е пуснала майка ти за да си платиш тока?
Ако искаш да докажеш нещо. махни това черното и покажи за 3-4 месеца сумата...
Кажете ми честно този цървул чувал ли е някога за PayPal и интернет маркетинг и продажби, всичките му евтини сайтове са закупени или правени от други ХОРА. Той гаси компютъра от контакта или направо от бушона
Знаеш ли не отварям много често пейпала а и не получавам плащания често там. Но това не ми пречи да плащам с него когато се налага и без да го отварям. Примерно да си плащам част от над 100+ домейна които имам и на които има сайтове които... съм правил аз... мда имам купени 5 сайта от хора от този форум... три ги заебах... лоша преценка, един препродадох, един си виси така без промяна и един си вдигна до толкова стойноста че осмисля всички глупости които си пишем тук с теб
Това за компютърса от бушона нема коментирам щото... 4-5 години съм сглобява ли асемблирал ли как му се казва компютри и съм ги тъпкал със софтуер, та
пак стигаме до твоето НА АМУН СЕСТРА МУ Е КУРВА
никс нямам сестра : :lol:
Как за какво - АЗ съм Човек а ти си Животно, при това Грозно, Тъпо, Бедно, Необразовано, отритнато от обществото и служещо за посмесище дори и на най нелицеприятните девойки и жени, дори и бабичка няма да ти върже
Ти си човек а аз животно... ок предпочитам да съм животно котето гони милион в джоба отколкото ЧОВЕК КАТО ТЕБ, КОЙТО
ЧАКА НА МАЙКА СИ ДА МУ ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА ТОК ВСЕКИ МЕСЕЦ!
Никс.. мисля че визираш себе си... в това че никой не те харесва...
Не виждам смисъл да те убеждавам в противното но
и малките деца знаят че джип + пари + самочувствие = 90% успех при всяка една женска от 13 до 90 годишна.
и да ти кажа не ми липсва женско присъствие... ако ми липсваше, винаги мога да си платя за да го получа.
а и персонала ми на 100% са само жени... ни една не е казала че не ме харесва...
На какъв език и кога ти го казаха това китайските и арабските мангали преди или след като ти пръснаха халката
Хората с които аз общувам може само да ги гледаш по телевизията и да се молиш когато случайно ги срещнеш на улицата да не те заплюят като кирлив пес както обикновенно се случва.
Благодаря за предложението - но аз не гледам телевизия скат :lol:
Между другото съседи са ми една доста голяма част от известните личности. Просто никога не ме е привличало нещо подобно, за да го отразявам като факт в живота си и да вися на прозореца кога ще минат да се поздравим... Това включва, Певици, Артисти, Политици , Водещи на предавания и всяква подобна сган, дето ми е през оная работа дали живее до мен или на милион километри
и говорим за популярни хора, не за твоите звезди от тиви скат и канал 2001 :lol:
Ти трябва да се радваш и благодариш на господ че проявявам снизхождението да обърна внимание, дори и под формата на ГАВРА на такъв дегенерат като теб.
PS
Магистралите са работното място на теб и циганската ти фамилия от поне четири поколения назад, от там тръгнахте и там ще свършите.
Моето семейство си изхвърля боклука там където вие се раждате като РОБИ, "живеете" като РОБИ и умирате като РОБИ
прекалено много обиждаш... като си помисля колко си бесен че някакъв неграмотен роб като мен те прави на 2 стотинки и ти се запенваш чак и за да се успокоиш , псуваш майка си която ти плаща сметките и биеш жена си... която за друго не става, чак не мога да спра да се хиля разбери :lol:
Ти не пожела да я покажеш а? срамежливко мамин...