http://olx.hu/Унгарския олкс е същия, за останалите нз...
По калъп ги правят вече
Ай стига бе.А тази глупост с потвърждаването на обявата по мейл каква е?
Всяка обява трябва да я потвърждавам, за мен е изнервящо където пускам 3 обяви на кръст, предстваям си някой с повече.
Здравейте, няколко пъти си редактирах обявата и не знам къде да натисна, за да потвърдя. Не намирам бутон със съответния текст. Моля, обяснете ми къде да натисна след като съм въвела нужните данни. Аз съм сляпа, затова се ръководя само по текста на бутоните. Ако бутонът не е надписан, кажете как изглежда и ще трябва някой да ми помогне. Поне за мен е много по-трудно отпреди да се оправям в сайта с екранен четец.
Как в търсенето да добавя и цена?!?
На визия е по-добър от преди за мен, но като повечето потребители са свикнали със стария дизайн, тази промяна май няма да е за добро. Съсипват си сайта... 80% от потребителите ревът във фейсбук страницата им...
На визия е по-добър от преди за мен, но като повечето потребители са свикнали със стария дизайн, тази промяна май няма да е за добро. Съсипват си сайта... 80% от потребителите ревът във фейсбук страницата им...
Колекционерските стоки нямат определена цена. Препродавай си там китайски джаджи.Това пък е най-голямата глупост да сложиш Цена по договаряне.
Такива обяви изобщо не си правя труда да ги отворя. Едно, че продавача е кретен и не може да определи сам цената на стоката си друго, че трябва да звъня и едва ли не да му се моля за да каже цена. ПОчва се едно мииии не знам, кажи ти и тн.
Моля, кажи какво пише на бутона, за да го намеря.