От: OLX.bg паднаха под 2 милиона обяви!
Всичко това е умишлено. В момента се разработва нов проект за обяви, които ще бъде оповестен около края на бигбрадър
Промените покрай olx бяха направени за да може некоректните търговци с надути цени и отрицателни коментари да продават, което да съсипе сайта още повече. В момента нямате поглед за подобни продукти, нямате поглед за коментарите на потребителя, а при търсене на номер в гугъл няма да ви излезе некоректния търговец. Има и други трикове приложени в новостите. Честно казано супер много се чудя, толкова ли е голямата печалбата от продажбата на проект, че вместо да го създадеш и да печелиш от него ти го правиш печеливш, продаваш го и го съсипваш, за да направиш нов проект печеливш! Както съм споменавал скоро olx няма да си отиде, защото е подплатен за още дълго време, но определено е проект без перспектива!
Основната причина за спада на обявите е това, че при смяната на дизайна се въведоха нови полета и старите обяви не могат да бъдат обновени без редактиране. Друга причина е начина по които модерират обява! Модерирана обява означава изтрита и ти си длъжен да я въвеждаш наново ... е па да им *ба ма*ката, нямам време да се занимавам с тях, аз лично затрих всичките си профили при тях и оставих само тези, които имаха крутни суми в тях, вече и за тях не ми пука. Предвид това колкото хора изгоряха като мен с хиляди левове, за които ни молеха любезно по телефона да вкараме, мога съвсем отговорно да кажа, че този сайт и екипа стоящ зад него загуби доверието си и спечели доста омраза!