Значи вчера видях една обява в продавалника която ми е по джоба и си поръчах маратонки днес дойдоха всичко ок имаше опция да ги проверя, но нямах много време чакаха ме с кола просто ги набутах през кисията усещаше се че са маратонки и ги платих, но след като ги мерих вкъщи нещо не ми станаха, а и като модел не ми допаднаха и реших да ги върна през еконт към подателя. Преди малко се чух с човека от обявата и ми каза че можело да не могат да ми върнат парите след като не съм ги пробвал в офиса на еконт след като са били напуснали офиса нямали право да връщат пари и ми казаха се пак да изчакам до утре ще говорят с шефа си.
Та въпроса ми е ако все пак ми се циганят за парите към кои институции да се обърна и имали някакъв ефект ? защото само ако ще се надявам да се случи нещо по-добре да наспамя целия интернет, че са некоректни търговци.
Та въпроса ми е ако все пак ми се циганят за парите към кои институции да се обърна и имали някакъв ефект ? защото само ако ще се надявам да се случи нещо по-добре да наспамя целия интернет, че са некоректни търговци.