Това е шега някаква, нали ?!??!?!?!
В подписа изработвам магазини, отваряш тема как се инсталира опенкарт !?!??!?
Безмислени теми, джънк...... някой, ако трябва да намери нещо как ще стане под толкова много боклук ?????
Денис я разкажи как ти писаха от ГДБОП във лайв чата и изтри целия си сайт и фейксбук страницата
Плащаш реално за хостинг, домейн, теми и ако искаш малко по-адванс модул - и него. Това е. В смисъл как да стартираш изработката....сетъпваш си дефолтния през инсталатор или без и си ти после. Имаш админа имаш фтп-то и почваш да го правиш.Здравейте, приятели до момента не съм изработвал онлайн магазини с платформата opencart, но бих искал да опитам.
Въпроса ми е дали се заплаща нещо, за да започнеш или се плаща само за темплейти ?
Също така как мога да стартирам изработката ?
Поздрави,
Денис !
По-скоро ти се шегуваш като пишеш тъпи коментари, без да знаеш за какво става дума.
Изработвам онлайн магазини написани с код.
С готови платформи не съм работел, защото са за слабаците, но реших да пробвам и защото не съм запознат как се работи с opencart реших да питам с решението, че някой ще обясни. Но явно съм се объркал... тук само “разбирачи по заяждане”.
Тоя келеш ползва мокъпи на чужди сайтове, уж че той ги е правилПлащаш реално за хостинг, домейн, теми и ако искаш малко по-адванс модул - и него. Това е. В смисъл как да стартираш изработката....сетъпваш си дефолтния през инсталатор или без и си ти после. Имаш админа имаш фтп-то и почваш да го правиш.
П.П: Не, че нещо, но за каква драма става дума? @Sky , какво се е случвало? Или съм пропуснал или явно темата е минала много бързо от тук и не съм обърнал достатъчно внимание.