white_pawn
Well-Known Member
От: OpenCart и "must have" екстеншъни за оптимални резултати
1. Билднато решение в самата система Имаше и фрий, но бяха куци.
2. ВП плъгин. Този мисля е най- първия.
3.По принцип и един поддомейн с RSS като widget, който да извлича например последните продукти също би ти свършил работа отстрани или под/над/във статиите.
4. Имаше и някакъв да обединиш двете бази, но нещо не ми се стори тогава добро решение.
2. Този не съм го пробвал.
с картинки не съм срещал.
Аз лично като засменям темата ще си купя някоя responsive.
Отново един от първите излязли беше.
------------------------
За бърза поръчка(да оставиш само тел и мейл) имаше още един безплатен, но не го намирам.
Като цяло гледам до преди година беше доста по- оскъден избора. Сега за всяко нещо има поне по 2-3 алтернативни в екстенжън директорията.
@CTAH - поздравления и за двата магазина. Изглеждат много добре.
5. Интеграция с блог - с цел по-добра оптимизация
1. Билднато решение в самата система Имаше и фрий, но бяха куци.
2. ВП плъгин. Този мисля е най- първия.
3.По принцип и един поддомейн с RSS като widget, който да извлича например последните продукти също би ти свършил работа отстрани или под/над/във статиите.
4. Имаше и някакъв да обединиш двете бази, но нещо не ми се стори тогава добро решение.
1. Безплатен. Понякога прави проблем.10. Quick search - бързо търсене, което да вади до определен брои резултати като падащо меню. Ако го прави с картинки - още по-добре
2. Този не съм го пробвал.
с картинки не съм срещал.
Тук. Безплатния е мисля само да разглеждаш. Платения има и другите опции.11. Mobile frontend - не знам дали има екстеншън за мобилна версия
Аз лично като засменям темата ще си купя някоя responsive.
17. Филтър (цена, параметри, опции, марки...)
Отново един от първите излязли беше.
------------------------
За бърза поръчка(да оставиш само тел и мейл) имаше още един безплатен, но не го намирам.
Като цяло гледам до преди година беше доста по- оскъден избора. Сега за всяко нещо има поне по 2-3 алтернативни в екстенжън директорията.
@CTAH - поздравления и за двата магазина. Изглеждат много добре.