Katya Ninova
New Member
Здравейте! Чета ви отдавна, но дойде и моят ред да се разпиша и да потърся помощ. Историята, накратко, е следната: Започнах работа по онлайн магазин, който, по всяка вероятност ще комбинирам и с физически. По- голямата част ще е дропшипинг, артикулите от физическия ще ги дублирам и в онлайн варианта, но с безплатна доставка за града. По историята толкоз. Първо да призная, че съм пълен лаик, затова започнах с рекс карт, трудна ми се видя цялата история, то грешки ми даваше разни, хеле, инсталира се, ама едно грозно ми се стори... Тук видях подробни статии за opencart и реших да се пробвам. Двудневна борба доведе до там, че долу-горе имам представа къде какво пипам, без да го чета от нета. Но... Първо, инсталирах oxy темплейт , пък виждам бял екран само. Банер качих, и него го няма никакъв. Друго, не мога да махна символа за евро, искам лева да е, навсякъде съм посочила лева, пък еврото си седи. Въведох категории в администраторския панел, за проба, там е ок, пък като заредя магазина, нищо не се вижда от тях. И последно, не мога ли да махна описанията и на английски, да си спестя двойната работа? Дано има желаещ да изчете целия ферман и да драсне нещо. Да се посмеете, ето така ми изглежда в момента творението: modno-moderno.com