apartamenti
Member
Здравейте,
Някой пробвал ли е модула на еконт с opencart 3.0.3.2 ?
Някой пробвал ли е модула на еконт с opencart 3.0.3.2 ?
От моя опит с модулите, и на Еконт и на Спиди, все работят с някаква фирма, която така им ги прави, че после ти трябва цял екип от лидери да го нагласи. За жалост мислех, че са се оправили, ама явно не са. А реално те разбират ли си проблема? Защото много отдавна ми отговориха от Спиди, май беше, че щом работи на дефолтна тема, за тях проблем няма. Което беше доста нуби изказване. Кой си пуска магазина на дефолтна тема?![]()
И как си го представяш да работи на произволен бълвоч роден от болен мозък на индийски дев пребит с пръчки, защото нарушава изолацията в Мумбай?!? Мейби невронни мрежи и самообучаване по всяка тема и цена от 50К€.щом работи на дефолтна тема, за тях проблем няма. Което беше доста нуби изказване. Кой си пуска магазина на дефолтна тема?![]()
И как си го представяш да работи на произволен бълвоч роден от болен мозък на индийски дев пребит с пръчки, защото нарушава изолацията в Мумбай?!? Мейби невронни мрежи и самообучаване по всяка тема и цена от 50К€.
Самата идея на тези модули сбъркана и се чудя на хората, които ги интегрират в сайтовете си. Като видя такъв чекаут директно бия хикса. Правил съм интеграция със Спиди, но изцяло по друг начин. Всичко става изцяло в админ панела. Оператора прозвънява, потвърждава поръчката и пътьом попълва данни за товарителницата. Бълк се генерират товарителниците за деня, бълк тракинг с автоматично приключване на изпълнени/неполучени итн.
Пробвал съм поне с 4, на никой не тръгва като хората от първия път, но някъде с ръчкане става. Ок, да не е дефолтна, може да се вземе някоя фри от маркета на Опенкарт. Пак бих сложил, че няма да запали. А и как други модули тръгват на всякакви темплейти, които се продават в маркета, само този на дефолтната.И как си го представяш да работи на произволен бълвоч роден от болен мозък на индийски дев пребит с пръчки, защото нарушава изолацията в Мумбай?!? Мейби невронни мрежи и самообучаване по всяка тема и цена от 50К€.
Самата идея на тези модули сбъркана и се чудя на хората, които ги интегрират в сайтовете си. Като видя такъв чекаут директно бия хикса. Правил съм интеграция със Спиди, но изцяло по друг начин. Всичко става изцяло в админ панела. Оператора прозвънява, потвърждава поръчката и пътьом попълва данни за товарителницата. Бълк се генерират товарителниците за деня, бълк тракинг с автоматично приключване на изпълнени/неполучени итн.