asimerr Member 20 Май 2016 #1 Здравейте, имам магазин на opencart v2.6.3 и искам да сложа extension за import/export на продукти, но нещо не успявам има ли някой който го и правил и може да ми помогне?
Здравейте, имам магазин на opencart v2.6.3 и искам да сложа extension за import/export на продукти, но нещо не успявам има ли някой който го и правил и може да ми помогне?
Websolut Well-Known Member 20 Май 2016 #2 От: Opencart import/export Какво не успявате, да намерите такива модули ли? За импорт ви препоръчвам Total imort pro, за експорт Any Feed примерно. Sent from my E2105 using Tapatalk
От: Opencart import/export Какво не успявате, да намерите такива модули ли? За импорт ви препоръчвам Total imort pro, за експорт Any Feed примерно. Sent from my E2105 using Tapatalk
agatha65 Active Member 21 Май 2016 #3 От: Opencart import/export asimerr каза: имам магазин на opencart v2.6.3 Увеличете... Няма такава версия. За импорт - има много модули. За експорт - зависи за какво ще се ползва експорта (какво да включва) и какъв формат е нужен. Total import pro е много скъп и му липсват много функционалности. Ако можете да се справите с руския, препоръчвам да се избере някои от техните модули. https://opencartforum.com/files/category/6-obmen-dannymi/
От: Opencart import/export asimerr каза: имам магазин на opencart v2.6.3 Увеличете... Няма такава версия. За импорт - има много модули. За експорт - зависи за какво ще се ползва експорта (какво да включва) и какъв формат е нужен. Total import pro е много скъп и му липсват много функционалности. Ако можете да се справите с руския, препоръчвам да се избере някои от техните модули. https://opencartforum.com/files/category/6-obmen-dannymi/
Websolut Well-Known Member 21 Май 2016 #4 От: Opencart import/export Да братушките са железни, аз не съм пробвал техен импорт, трябва да се тества.
От: Opencart import/export Да братушките са железни, аз не съм пробвал техен импорт, трябва да се тества.
cross Well-Known Member 21 Май 2016 #5 От: Opencart import/export Мога да му го дам Total импорта про, пиши ми лично.