G gosho42 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Юни 2009 #1 Трябват ми хора , който могат да работят с oscommerce и joomla.
radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 20 Юни 2009 #2 От: Oscommerce и joomla forum.joomla-bg.com
HeadShoT Banned Рейтинг - 88.2% 15 2 0 20 Юни 2009 #4 От: Oscommerce и joomla И аз мога да помогна,можеш да ми пишеш
G gosho42 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Юни 2009 #5 От: Oscommerce и joomla Момчета вище си личните съобщения. Радер - благодаря,но не е това което търся.
От: Oscommerce и joomla Момчета вище си личните съобщения. Радер - благодаря,но не е това което търся.
M miss4eto New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 26 Септември 2009 #7 От: Oscommerce и joomla gosho42 каза: Трябват ми хора , който могат да работят с oscommerce и joomla. Увеличете... Здравейте, работя с Джумпла и ако ви е нужен човек пишете ЛС.
От: Oscommerce и joomla gosho42 каза: Трябват ми хора , който могат да работят с oscommerce и joomla. Увеличете... Здравейте, работя с Джумпла и ако ви е нужен човек пишете ЛС.
xopacuo New Member Рейтинг - 100% 27 0 0 26 Септември 2009 #8 От: Oscommerce и joomla Обясни ако обичаш какво точно ти трябва, "могат да работят" да ти спра статия или да ти напиша модул за Джумлата? ... за ОС комерс ми е подобен въпроса?
От: Oscommerce и joomla Обясни ако обичаш какво точно ти трябва, "могат да работят" да ти спра статия или да ти напиша модул за Джумлата? ... за ОС комерс ми е подобен въпроса?