От: От: otpuskari.com, сайт за туризъм и още нещо
Това е още в началото..., когато дадох идеята за агрегатора, тоест те питах можеш ли да направиш такъв - ПИТАШ ДА ТИ ОБЯСНЯ какво имам предвид за офертите. Тоест НЕ СИ ИМАЛ ИДЕЯ ДА ПРАВИШ САЙТ ЗА ОФЕРТИ!!!
Дори цвета беше син - аз дадох идеята за смяна!
На втората снимка за първи път ти давам пример със сайта nasamnatam (в случая за дизайна е примера и по-точно цветовете), за който ТИ дори не беше чувал!
Останалото са дискусии, свързани с кое как.
Искам да уточня, че ъпхеро писа, че имал идея да направи КАТАЛОГ за хотели, апартаменти и т.н. (нещо като безплатни обяви) - дотам.
Обясни ми, как ще имаш идея за сайт, който да бъде подобен на насамнатам и да се предлагат оферти за почивки, самолетни билети и т.н., а също и да създадеш самия сайт, при положение, че не си виждал преди това насамнатам, нито пък ти е било ясно какво се има впредвид за офертите?
...........
Както и да е. Не е въпроса в това, че ми открадна идеята - не е някаква супер уникална, напротив - много хора имат агрегатори, сайтове за туризъм и т.н. Работата е там, че я представяш като ТВОЯ (при положение, че дори не знаеше каква е целта на поставянето на оферти в сайта) и си вярваш на собствените лъжи, което не е никак хубаво.
Детинска работа е спора ми, обаче ме издразни това:
Здравей, идеята ми беше да превърна сайта в нещо подобно на
http://www.nasamnatam.com/
и това:
И същевременно да се добавят и оферти от различни тур оператори, хотели, самолетно билети и тн.
А и чрез тях да се монетзира сайта.
Че чак си използвал и думата
монетизира, която принципно използвах, докато сме обсъждали там проектите из скайп! (Не, че е забранено да се използва от други де...).
Просто си признай, че идеята не е твоя и да престанем с глупостите.