Проблемът е в абв-то. Често се случват такива забавяния.Е, аз за съжаление с АБВ-то
И ние ще проверим к'во става с мейлите... най-малкото ще сложим опция за повторно изпращане...
Ами направи си друга с друг мейл или ползвай Г+ или ФБ за регистрация.Именно заради спама ползвам АБВ-то, например mail.bg, нямат опция да блокират спамовете и на ден ми се налага да трия десетки спамове, които се повтарят... Кофти работа, а от това смотано АБВ, нямам все още никакво известие от Pal.bg. Въпросът ми е, трябва ли да си правя нова регистрация или да чакам докато се пенсионирам...?! Поздрави на Всички!
Ами направи си друга с друг мейл или ползвай Г+ или ФБ за регистрация.
Това с точките и парите не е нова идея и доста хора се опитаха да го приложат, но безсупешно. Сигурен начин е да си напълниш сайта със спам, като всеки ще пуска всякакви глупости за половината точка.
Относно самата система: прави ми впечатление, че снимките не могат да се кликат/уголемяват. Също така при скролване надолу, в ляво сайтът остава празен - може би сайдбара е добре да се направи фиксиран.
Ако има желаещи може да се закачите към мен все пак трябва си помагаме един друг http://pal.bg/?ref=2j2j9h2j7k
Абе освен за реф и 2 публикации дневно някой получи ли точки за друга активност и има ли "специална формула"?