Тогава си купувай евтини шоколади Nestle менте. Знаеш ли от какво ги правят ?
Като гледам никой не даде подходящ пример, за това аз ще дам. Каква е разликата между блузата Версаче на илиенци и блузата Версаче на центъра на софия. И двете изглеждат еднакво, но при 2-ри изпирания версачето от илиенци избелява и изпадат лъскавите работи по нея..
Бате, не е хубаво да си толкова краен: все пак целия проблем идва преди всичко от доходите. Който каквито възможности има, примерно хората тук с допълнителни от нета (ако не и усновни), може да си го позволи, но някой работещ на позиция с минимален доход, няма как да смъкне двуцифрен процент % от заплатата си за да го плати.Ей затва ще ни отрежат от Европейския съюз и бавно ще отплаваме през Босфора към мургавите събратя
Който си купува ментета лъже само себе си че е голям гъзар, и никоя селяндурка няма да му се върже като го види с черни обувки, анцуг и фланела Версаче.
Икономическата ситуация с БГ е такава и хората си купуват ментата - факт!
Общоприета практика е да се продават фалшификати на всякакви стоки - факт!
Незаконно е да се използва чужда запазена марка - факт!
Можем да коментираме цял ден, всеки си е прав за него си.
Аз лично не бих видял нищо лошо, ако артикула имаше необходимите сертификати и се казваше примерно Био на Бабармани, и в описанието ми се казва, че е със същия аромат като Гио на Армани, ( Адибас / Адидас). Цената е пъти по-ниска, не се използва запазена марка и хората в никакъв случай не могат да са подведени какво точно купуват.
Но колко хора биха си купили такъв артикул?
Всичко опира до търговската марка и почти безсмислен си остава спора кой е виновен, производителя, продавача, купувача или корумпирания държавен апарат който позволява това да става.
мног странно човека който е взел парите proby и се похвали
скоро не ни е посещавал като последния му пост е създаването на тази тема
май се оказах прав че това всъщност е exp ама да видиме
- Последна активност: 10-13-2008 06:42 pm
ами ако няма пари за други ? като гледам почти навсякъде всичко ефтино е версаче долче и габана арманита какво ли не това са евтините стоки няма други какво да си взема ? да ходи гол ? И не всички жени гледат облеклото... това е най-малкия косур
Рано или късно човека осъзнава че живее като боклук. Естествен подбор ...