колеги, уляхте се...
На мен изобщо не ми пука дали дрехите, които нося са оригинални. Важното е да са ми удобни от добра материя и да издържат на пране, но ако не се перат правилно.... пак няма да издържат, дори и оригиналните.
С парфюмите е същата работа - на 50 и повече процента по-ефтини от оригиналните, вършат същата работа, само че за по-кратко - е голяма работа, аз повече от един ден, дори и 5 часа нейскам да държат... евентуално 10, ако по цял ден не се прибираш.
Какъв е смисъла да държат 5 дни ? Аз така или иначе сутринта пак ще пръсна няколко пъти...
Просто спрете да говорите глупости в темата, всеки средно интелигентен човек, да не казвам човек на поне 10-тина годинки би разбрал, че парфюма за 10-50-60лв не е оригинален. Ако иска оригинален ще е достатъчно богат да отиде да си го купи директно от мястото където се пройзвежда, в най-скъпия магазин или на друго проверено място.
Айде утре да си купим един 'костюм'
яке - кожено - около 500лв
блуза - маркова - поне 200лв
панталон - поне 200лв
обувки - поне 300лв
часовник - rolex - около 5-10 хилядарки мисля че вървят ?
~ 1200 без часовника...
яке - кожено - около 50лв - максимум 100
блуза - - 30-40лв
панталон - 50-80лв
обувки - около 50-100лв
часовник - сравнително добър/скъп- 50лв
180-320лв без часовника
разликата усещате ли в цените ?
а разликата във външния вид и качеството няма да е голяма!
Едит:
дори мисля, че цените които съм написал за марковите стоки са ниски, но нямам и на идея колко им е реалната средна цена... да предположим че е толкова някъде