Blinky
Owner
Аз нали ти казах, че тотално се отказах от тия техни карти, след като рикуестнах 2-3 пъти и чаках месеци наред. Даже ми беше гузно пред един приятел, че го мотам месеци. И ви викам, зарежи, това е загубена кауза. А иначе сигурно едно 10 тикета съм разменил с един и същ проблем и тъпанарите дори не си направиха труда да проследят до къде им стига картата и изчезва, а хората реално нямат нито тракинг код (може и да са давали за експресната доставка, там не знам), нито нищо да те питат дали са я получили. Нали се сещате, че ако така горят хора, дали ще искат да използват системата им, колкото и велика да е тя.
А за нашата банка, не е зле да провериш там какво им връща, все пак да не се говори наизуст. Веднъж съм уиндраувал към ЦКБ, но не знам дали да речем на 3-4ти път вече нещо блоква и не иска да аксепва системата на Паксум, това не съм го проверявал, не съм и имал възможност де. Честно казано, малко я позабравих тази система след толкова много системни изцепки. Не ми се стори добър партньор, особено когато става дума за пари.
А за нашата банка, не е зле да провериш там какво им връща, все пак да не се говори наизуст. Веднъж съм уиндраувал към ЦКБ, но не знам дали да речем на 3-4ти път вече нещо блоква и не иска да аксепва системата на Паксум, това не съм го проверявал, не съм и имал възможност де. Честно казано, малко я позабравих тази система след толкова много системни изцепки. Не ми се стори добър партньор, особено когато става дума за пари.