Тези 200 форума, които са 200 в списъка, повечето дето може да се поства нямат почти никакъв трафик, а в тези които може имат някакви безбожни правила
Май tuspics не плаща. Имам заявено плащане от 04.02.2014 и още не е платено.
Май ме банаха...
Просто не ми отчита трафика ...
Иначе ми показва същата статистика..
Дайте сайт, който плаща.
Imgserve - 100 % с тях нямам проблеми.
А случайно да има такъв с non-adult или save familly който да си спазва тази опция?
Само мижавите 80% от трафика ми беше фейк, другите ми бяха визити от честни и почтени любители на забавленията за пълнолетни! Заклевам се!@Bloo - а ти фейк трафик ли си пращал?
Само мижавите 80% от трафика ми беше фейк, другите ми бяха визити от честни и почтени любители на забавленията за пълнолетни! Заклевам се!
Сложих нa imgserve в един сайт за игри,направи 240к и ме банаха, не работи.
240k WTF аз продължавам стабилно да си изкарвам от imgserve без проблеми ... минимално по 20 $ на ден, само че го правя чрез мега спам а не от сайт.Btw. oт мнения в блек хет разбрах,че и imgdino са коректни.
Фейсбук профилът ми, който създадох за тази цел, в момента е ограничен, защото ми искат да си разпознавам по снимки приятелите,след като изпратих 5000 покани за приятелство и за сега поне от този метод нищо не мога да се похваля, че съм изкарал, защото пробвах да се добавям в адд ме групи и да пиша там да ме добавят хората, този метод ми беше ограничен, защото от Фейсбук ми ограничиха правото да се добавям в групи и да поствам в тях до 11 април, тоест пълно фиаско претърпях, тези фейсбук полицаи, дето ги даваха веднъж по телевизора така ги псувам сега дето ми ги направиха тези неща, преди съм се добавям в 100-200 групи на ден, а сега какви са тези неща не знам :evil: , ще ги унищожа