Здравейте,
Искам да Ви споделя нещо за НАЙ-БЕЗОТГОВОРНАТА фирма за смс разплащания.
Първо (нещо което ме дразни адски много): това е на началната им страница пише:
Специален екип на Pay4SMS ще се грижи за безотказната работа на системата, ще отговаря на вашите въпроси и ще се опитва да ви помага когато срещате затруднения 24/7.
Така когато ги попитам каквото и да е в skype или email се правят на много заети. За да докажа, че не е така направих нов скайп приеха ме разговорът започна така:
- Добър ден, Вие ли отговаряте на въпроси относно поддръжката.
- Да.
И вече когато зададох неудобните въпроси (забавяне на плащанията и други) никога повече не пишат. Това, ако е безотговорно и скапано незнам. Както и да е.
Второ (нещо което е доста тъпо и лъжещо): СЕДМИЧНОТО РАЗПЛАЩАНЕ
:
Така първо имам (около 10 плащания направени от тях ). НИКОГА не са ми превеждали парите по-рано НИКОГА от 16 дена (и то 16 дена беше само веднъж едни 730 лв). Последните плащания които бях пуснал бяха на стойност общо 1500 лв забавиха се 21 дни (тоест на 4тата седмица ги преведоха, това ако е седмично разплащане незнам :mrgreen
. Сега съм пуснал едни пари (на стойност около 500лв) и вече 4та седмица (тоест 22дни) не са ги изплатили (тези пари дори не знам дали ще ги получа :X) + това тази седмица пуснах едно плащане около 900 лв. Какво е това забавяне от 4 седмици и много ме дразни това, че като ги питаш нищо не ти отговарят празен чат :Х. Просто искрено се надявам някой скоро да направи 1 сериозна фирма за смс разплащания. ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ, АКО ИМАТЕ САЙТ ЗА НАГРАДИ, НЯКАКВИ ИГРИ, АБОНАМЕНТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО НЕ ПОЛЗВАЙТЕ СИСТЕМАТА НА PAY4SMS!!! много е гадно да чакаш нещо на време, а то да се бави 4 5 пъти повече от обещаното.
Искам да Ви споделя нещо за НАЙ-БЕЗОТГОВОРНАТА фирма за смс разплащания.
Първо (нещо което ме дразни адски много): това е на началната им страница пише:
Специален екип на Pay4SMS ще се грижи за безотказната работа на системата, ще отговаря на вашите въпроси и ще се опитва да ви помага когато срещате затруднения 24/7.
Така когато ги попитам каквото и да е в skype или email се правят на много заети. За да докажа, че не е така направих нов скайп приеха ме разговорът започна така:
- Добър ден, Вие ли отговаряте на въпроси относно поддръжката.
- Да.
И вече когато зададох неудобните въпроси (забавяне на плащанията и други) никога повече не пишат. Това, ако е безотговорно и скапано незнам. Както и да е.
Второ (нещо което е доста тъпо и лъжещо): СЕДМИЧНОТО РАЗПЛАЩАНЕ
Така първо имам (около 10 плащания направени от тях ). НИКОГА не са ми превеждали парите по-рано НИКОГА от 16 дена (и то 16 дена беше само веднъж едни 730 лв). Последните плащания които бях пуснал бяха на стойност общо 1500 лв забавиха се 21 дни (тоест на 4тата седмица ги преведоха, това ако е седмично разплащане незнам :mrgreen