Thebusiness
Member
От къде мога да си изкарам дебитна карта за пейпал?
От всяка банка може това не е проблем
а мога ли примерно ако някои ми е изпратил пари в акаунта и нямам никаква карта да пазарувам с тези пари?
Можеш.
Значи тука има само един тънак момент. Всеки акаунт без карта е Unverified. Тези тип акаунти имат лимит за изпращане(пазаруване) на пари в стойност от 100$. След като го изчерпаш този лимит няма да можеш да пращаш пари на никой или да теглиш пари. Трябва да добавиш карта( Дебитна или кредитната няма значение важното е да има логото на Виза върху нея). И тогава ставаш Verified и можеш неограничено да пращаш/пазаруваш пари.
да но сега примерно искам да си взема един домейн от godaddy.com , но като дам плащане чрез пайпал после check now или нещо такова и ме прехвърля на някаква страница пиша си усер и пасс в пейпал и ми иска да добавя кредитна/дебитна карта иначе немога да продължа с плащането..
накой получавал ли е пари от paypal с visa electron-дебитна от пиб?
"gartar имаш право на два акаунта на един персонален и един премиер/бизнес. Ако ползваш повече акаунти на други хора от твоя компютър могат да ти правят проверки( лимититед акаунт и да ти искат документи и т.н. )"
PayPal allows members to have one Personal account and one Premier or Business account. However, each account must contain an unique email address, bank account and credit card.
мисля че gartar е прав
незнам, може и да си прав, но аз това го разбирам като:
"...Всеки може да има два акаунта, но трябва да са с различен емайл и кредитна карта..."