ПейПал започна и мен да ме стряска, с всякакви е-мейли ме пуска да влизам ... мислех, че може само с основния ..
Май ще объръщам по голямо внимание на линковете, които пуска тука heppyslaсker![]()
Кажи му и на мен да ми прати 12 $ ако има :ДМейлите ги оставете, гледайте да си сложите качествена парола над 10 символа и сменяйте някой от тях поне веднъж месечно
Аз на какви фишинг атаки съм подложен в mail-a ми за PayPal бедна ви е фантазията
То не бяха линкове към фалшиви PayPal сайтове, то не бяха линкове за смяна на паролата, линкове за потвърждение към сайтове в който никога не съм се регистрирал и прочие простотии.
Дори получих 12 долара от този e-mail finance@versus-europe.com и при проверка на домейна който стой зад e-maila се оказа че няма такъв сайт а при търсене в Гугъл се оказа че този e-mail се използва за кражба на данни от PayPal
Кажи му и на мен да ми прати 12 $ ако има :Д
За какво са ти пратили тези $12?
Вероятно набират мулета за прехвърляне на крадени пари. Очаквай от PayPal да ти блокират акаунта.
Не знам, аз се чудих една седмица за какво са ми ги изпратили и се рових в интернет за повече информация.
На сайта versus-europe.com ми излизаше съобщение It's Works или нещо подобно не си спомням
Така и не разбрах, защо си им приел плащането.. за това поне ПП винаги питат![]()