viking
Active Member
Проблема ми е следния, стигнах лимита на първия си пейпал преди време, който е доста стар и при опит за вдигане на лимитите си, ми казаха, че акаунта ще остане замръзен и не могат да ми ги вдигнат, поради простата причина, че когато съм си правил акаунта съм бил под 18 години. Казаха ми, че мога да използвам абсолютно всички данни и да си направя нов акаунт, само да е с различен майл. До тук добре. Направих си нов акаунт, дори ми се наложи да приема плащане преди да съм се верифицирал (идеята ми е, че вече имам известна сума вътре) и тук идва моят проблем. Картата ми си стои запазена в стария акаунт и понеже е там, не мога да си я въведа в новия, следователно не мога да разполагам с парите си и като цяло дейността, която извършвам в момента е в застой. Пиша им майли всеки ден от 1 месец насам и от двата акаунта с надеждата някой да ги погледне, изключвам факта, че изрично пише, че ще получа отговор до 24ч., предполагам имат в предвид автоматичния, който идва, но той не ми върши работа. Просто според инструкциите, в менюто Add/Edit Credit/Debit card -> Edit на самата карта, трябва да имам опция Remove, която аз нямам и не виждам. Продължавам усилено да им пиша майли, дори вече почнах да пиша във всякакви секции, с надеждата да ми се обърне поне 2 мин. внимание, от които 2 минути да отделят 30 секунди да ми изтрият картата.
Картата я обнових на 09/10/2015г, но изглежда единственото ми решение е да си направя нова карта в друга банка и да закрия настоящата? Не знам, но сериозно почвам да се изнервям от 25 дни съм с вързани ръце.
Моля, ако някой може да ми помогне с нещо, ще съм много благодарен.
Картата я обнових на 09/10/2015г, но изглежда единственото ми решение е да си направя нова карта в друга банка и да закрия настоящата? Не знам, но сериозно почвам да се изнервям от 25 дни съм с вързани ръце.
Моля, ако някой може да ми помогне с нещо, ще съм много благодарен.