webstil
Well-Known Member
Днес направих плащане през пейпал. Напоследък избягвам, защото нямам баланс, тоест нямам пари в акаунта и плащам директно с картата и ми взема по 47-50 цента на транзакция. Преди време ми бяха изчезнали някъде 2 лв. от сметката, питах в банката казаха, че е някакво блокирано плащане можело да бъде от пейпал, блокирали си ги тия пари ипосле си ги дърпали. Викам добре може нещо да е така, верно бях плащал некви работи, не помня много. Днес обаче плащам си аз 3.6 евро на един колега от форума. Което излиза че ми взема 8.35 лв. от левовата сметка. До тук всичко е добре, ама нали имам онлайн банкиране и гледам, че са ми изчезнали 10 лв. и нещо. После давам на блокировки и гледам, че пейпал пак си е дръпнал 1.95 лв. Пише блокирано плащане и последните цифри на номера на картата ми. Е какво е това сега? Някой има ли логично обяснение?
Важно е да кажа, че това ми е втора или трета карта в пейпал и като я добавях за разлика от първата карта, не ми искаха разни кодове на транзакции и други глупости, за да потвърдя че е моя. Направо си я сложиха и почна да си функционира. Не знам дали има значение.
Важно е да кажа, че това ми е втора или трета карта в пейпал и като я добавях за разлика от първата карта, не ми искаха разни кодове на транзакции и други глупости, за да потвърдя че е моя. Направо си я сложиха и почна да си функционира. Не знам дали има значение.