happyslacker
New Member
Искат да си потвърдя кредитната карта (аз никога не съм имал кредитна карта, ползвам само дебитни карти) за да ми премахнат ограниченията при положение, че дебитната ми карта е изтекла и в момента нямам активна дебитна карта.
Най-абсурдното е, че не мога да си добавя дебитната карта, тъй като акаутна ми е лимитиран, а за да махна лимитирането трябва да си потвърдя дебитната карта, което е невъзможно, защото в момента нямам активни дебитни карти.
Затова не оставяйте акаунта си в PayPal без валидна дебитна карта - защото ще ви се наложи да въвеждате номера на активната дебитна карта за да потвърдите, че акаунта ви не е откраднат.
Number of cards active on your account: 0
Най-абсурдното е, че не мога да си добавя дебитната карта, тъй като акаутна ми е лимитиран, а за да махна лимитирането трябва да си потвърдя дебитната карта, което е невъзможно, защото в момента нямам активни дебитни карти.
Затова не оставяйте акаунта си в PayPal без валидна дебитна карта - защото ще ви се наложи да въвеждате номера на активната дебитна карта за да потвърдите, че акаунта ви не е откраднат.
What can't I do while my account is limited?
* send money
* withdraw money from your account
* close your account
* add or remove a card
* add or remove a bank account
* send refunds
What can I do while my account is limited?
* receive or request money
* update your account information
* add money to your account
* use PayPal logos in your auction listings or on your website
Последно редактирано: