Един въпрос към Наско - като се логнеш, какво пише на първата страница в полето Status? Примерно нещо от сорта
Status: Bulgarian - Verified или
Status: Bulgarian - Unverified?
Ето и моите впечатления от PayPal.
Започнах да ги използвам веднага щом пуснаха поддръжката за България. С плащанията никога съм нямал проблем. Един от продуктите, които купих от Ebay не пристигна и PayPal ми съдействаха (пуснах Claim за продавача) и ми върнаха парите по сметка в рамките на 10 дена след оплакването. Връщането на парите по сметка означава, че PayPal вече могат да работят с БГ банки, което пък означава, че много скоро ще пуснат и възможност за получаване на пари през PayPal. За момента съм предоволен от тях, да чукам на дърво
Много, много не вярва на оплаквания от типа PayPal sucks, тъй като много от причините за подобни оплаквания са по вина на ползвателя, а не на PayPal. Самите PayPal имат много подробна документация описваща как те защитават своите клиенти и какви са правата на двете страни. Това, че някой не ги е прочел и не се е съобразил с тях си е негов проблем. И не се заблуждавайте, че PayPal случайно е станала една от най-ползваните системи, разчитайки на потребители-балъци.
Сега примерно, ако наско нещо е объркал в PayPal, нормално е да си носи последствията. Другият пример от по-горе е Митака, ми да беше прочел към кои страни PayPal Може да праща пари.