Veselin Asenov
Active Member
Хмм, имам много странен проблем с PayPal..
Такаа.. вчера си поръчвам аз неща от един онлайн магазин (не български), и всичко окей, платих там към двадесеттина долара и ми приеха поръчката. След 5-10 минути вече реших да направя друга поръчка, но след като тръгна да плащам ми излиза следното съобщение:
Добре, не знаех какъв е проблема, но реших да си преместя парите на друг акаунт и съответно от него да платя.
Тръгвам аз да прехвърлям парите и ми излиза следното съобщение:
Някой знае ли какъв е проблема?
Такаа.. вчера си поръчвам аз неща от един онлайн магазин (не български), и всичко окей, платих там към двадесеттина долара и ми приеха поръчката. След 5-10 минути вече реших да направя друга поръчка, но след като тръгна да плащам ми излиза следното съобщение:
И малко по надолу..This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.
Return to merchant and try a different payment method
We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
Добре, не знаех какъв е проблема, но реших да си преместя парите на друг акаунт и съответно от него да платя.
Тръгвам аз да прехвърлям парите и ми излиза следното съобщение:
А тези долари, които искам да ги пратя ги имам, дори и в повече.You must add funds to your PayPal account before sending more money.
Някой знае ли какъв е проблема?