Няма контрол ич. Сметни след CBDC какво следва.Накратко ако PayPal преценят, че разпространявате дезинформация имат право да задържат до $2,500 за всяко нарушение. Какво е дезинформация е доста сиво и се решава от компанията.
PayPal User Agreement - PayPal US
PayPal User Agreement provides information regarding opening and closing an account, managing funds in multiple currencies, account statement, fees, and more.www.paypal.com
Виж файлът 26081
“An AUP notice recently went out in error that included incorrect information. PayPal is not fining people for misinformation and this language was never intended to be inserted in our policy. Our teams are working to correct our policy pages. We’re sorry for the confusion this has caused.”
Ама, има си такива органи, които уж следят, не знам кой велик генни е решил, че разплащателна система може да взима функциите на санкциониращ орган. Направо като са почнали, да издават и присъди на тези дето използват PayPal за купуване на реплики.
Всъщност една от най-важните причини да използвам PayPal е, че ако бъда измамен по някакъв начин, било то нарочно или не.. те се заемат с пълното удостоверяване на цялата налична информация и отсъждат ( като най-често връщат парите на пострадалия ) и "измамника" получава предупреждение.Ама, има си такива органи, които уж следят, не знам кой велик генни е решил, че разплащателна система може да взима функциите на санкциониращ орган. Направо като са почнали, да издават и присъди на тези дето използват PayPal за купуване на реплики.
Да, ама вече няма да го има. Официално отменят рефунда, ама не помня от коя дата. Бях получил мейлВсъщност една от най-важните причини да използвам PayPal е, че ако бъда измамен по някакъв начин, било то нарочно или не.. те се заемат с пълното удостоверяване на цялата налична информация и отсъждат ( като най-често връщат парите на пострадалия ) и "измамника" получава предупреждение.
Не знам за друга такава компания, която да покрива до такова ниво потърпевшите от измами.
Предполагам, че за дезимформация се счита набирането на средства под някакъв вид "дарения" с неяснота, как ще бъдат харчени и за какво ще отиват, което напоследък става много популярен метод за измами в FB
Какъв бойкот, те потребителите от много време са се изнесли към други услуги с по-човешки такси. Колкото до техните решения, нека не повдигаме тази така дълга тема.Кой санкциониращ орган според теб отговаря за това как точно една компания ще те санкционира и при какво условие? Това си е работа на PP и никой не може да се меси.
Дръпнаха единствено, защото потребителите заплашиха с бойкот, а много искат и да ги съдят.
Това с дезинформацията писах, че е малко субективно. Често се случва я да бъде такава просто защото едната гледна точка вижда нещата само по един наложен от някъде начин. Представете си, че PayPal е северно-македонска компания, направо сме го закъсали на този принцип.Всъщност една от най-важните причини да използвам PayPal е, че ако бъда измамен по някакъв начин, било то нарочно или не.. те се заемат с пълното удостоверяване на цялата налична информация и отсъждат ( като най-често връщат парите на пострадалия ) и "измамника" получава предупреждение.
Не знам за друга такава компания, която да покрива до такова ниво потърпевшите от измами.
Предполагам, че за дезимформация се счита набирането на средства под някакъв вид "дарения" с неяснота, как ще бъдат харчени и за какво ще отиват, което напоследък става много популярен метод за измами в FB
Аха, супер. Около мен е друга статистиката, но карай.Грешиш.
Виж файлът 26092
Аха, супер. Около мен е друга статистиката, но карай.
Моята статистика е по това, какво се случва около мен и кай с какво си препраща пари. Другите може и да са така, но предпочитам на моята да вярвам. Специално става дума за Revolut, Paysera.
Да, в световен мащаб е така. Но нека не забравяме, че все пак най-големите, платформи като eBay и Amazon работят с PayPal. В графиката ти говорим за търговия, но това далече не същото като обмен на фъндс.Виж файлът 26093
И двете цитирани платформи държат абсолютно нищожен пазарен дял ако става въпрос за обработване на разплащания..
- Revolut е нещо от сорта на 0.1%
- Paysera даже не успявам да намеря официални данни, но подозирам, че е там някъде пак.
Да, в световен мащаб е така. Но нека не забравяме, че все пак най-големите, платформи като eBay и Amazon работят с PayPal.
В графиката ти говорим за търговия, но това далече не същото като обмен на фъндс.
What Is a Payment Gateway and How They Work? - Oberlo Wiki
What is a Payment Gateway? | How does a Payment Gateway work? | Read how to choose the right Payment Gateway for your online store.www.oberlo.com
Съгласен съм за комерса. Но според мен тренда ще отиде в друга посока по две основни причини, дори май три:
- Съпорт
- Такси
- Правила и регулации
Е как точно eBay ще сменят с нещо PayPal, според си наясно чия собственост е PayPal.Защо е така, а не ги заместят с Revolut или някой друг?
Ако мислиш, че никой не изпраща пари с PP само защото на теб ти се струва неуместно пак ще останеш изненадан.
Не е само пеймънт процес.
Надявам се разбра защо така рязко са върнали назад.