PavelAndreev
Well-Known Member
Те не само, че отсъждат в полза на даващия парите, ами май го правят и без да четат доказателствата.Всъщност една от най-важните причини да използвам PayPal е, че ако бъда измамен по някакъв начин, било то нарочно или не.. те се заемат с пълното удостоверяване на цялата налична информация и отсъждат ( като най-често връщат парите на пострадалия ) и "измамника" получава предупреждение.
Не знам за друга такава компания, която да покрива до такова ниво потърпевшите от измами.
Предполагам, че за дезимформация се счита набирането на средства под някакъв вид "дарения" с неяснота, как ще бъдат харчени и за какво ще отиват, което напоследък става много популярен метод за измами в FB
Аз използвам пейпал и страйп като разплащателни методи при мен и получавам десетки хиляди транзакции през акаунтите си. Тъй като при мен всичко е направено мега ясно, за да нямам оплаквания, то диспутите са сведени до минимум. За около 50к транзакции имам 11 диспута, като 10 са в страйп и са спечелени и 1 е в пейпал и го загубих. Изобщо не се изчетоха доказателствата, които ми се изискаха и сумата се върна на човека. Но от потребителска гледна точка наистина май са единствените, които отсъждат главно в полза на потребителя. То така и трябва де.