Миленски
Active Member
Блок на Адблока и пак си влизаш като пич в сайта.
Възможно е
Блок на Адблока и пак си влизаш като пич в сайта.
Ползвай за таа работа на Рекингса сайтот — www [dot] rekings [dot] com/tag/free-rat/Вчера в youtube попаднах на RATs за свободно сваляне, свалих го ама ме е шубе да разархивирам файла на виртуална машина коги имам време ще да е.
А свето неща да го копам... веке инам малко уоркари кан минергейт и ке видим ше го биде ли или ша го либи
Ползвай за таа работа на Рекингса сайтот — www [dot] rekings [dot] com/tag/free-rat/
Всичко има там, много безплатни хубавинки също.
Ползваш го базарот бг или олх-от, пускаш там "фрее хацк продавам за 5 лв", и бомбење. (Пускаш обява, че предлагаш обучение, компютърно обучение, че тук някой да не си помисли нещо друго бе, че сме хакьери, нема такво нешто!)Човече..... обичам та..... сая са насраха тея дет търсят Auto WebSite hack.....
Ползваш го базарот бг или олх-от, пускаш там "фрее хацк продавам за 5 лв", и бомбење. (Пускаш обява, че предлагаш обучение, компютърно обучение, че тук някой да не си помисли нещо друго бе, че сме хакьери, нема такво нешто!)
@Милен Вълов
Чак пък "във всеки файл" ... взел некой че ти повервал, знаеш ли. Не съм чул да вкараш вирус в .JPEG, ма кво ли знам аз, нуба. Чул съм, че втори файл трябва да има, който да се стартира, освен снимката. Пък снимката просто стартира вируса.
Ти пък сега що се палиш? Да във всеки файл може да вмъкне RAT или троянец или червей и прочие. Може да се бинднат две снимки в един общ файл, и като кликнеш два пъти на него да ти се отворят и двете.
Ще вмъкнеш ... джанки ще вмъкнеш. Ти това пробвал ли си го, или си говориш "ей така", контролно?
Моментът в който вкараш рата в жепеговете и ги бинднеш, ще е моментът в който ще осъзнаеш, че току що си счупи рата, който не стартира, или поне не установява връзка със сървъра, който сигурно е М. Вълев – Куката.
Ако ще ми биндваш рат с ексе, по-добре иди си биндни една бира, да си вземеш въздух, не за друго. Биндни ми жепег и го прати на линк. Ама линк да видя снимката, не линк да тегля. Ползвай напр. ImgBB. Пък аз ще си изтегля. Профи Кука. С ексе и баба знае, Essex! Sussex.Хахахах КУКАТА хахаххаха
Да пробвал съм но не със рат а с exe и работеше, лошото е че за да го тествам си скапах системата хахахаха ама кой да се сети за виртуалната машина... хаххахах
Нека да си завърша пула и ще ти биндна един рат, за да видиш че може, стига да иска човек винаги има начин!