От: PayPal - Unauthorized Claim Unauthorized
Значи вижте какво става с PAYPAL - педерастите:
Продадох услуга по интернет, 350$ - уебдизайн на някъв тип от Англия. Пратих му материалите по пощата, той ми прати парите по PayPal. Веднага пуснах Withraw към банковата ми сметка, 2 часа след това поучих Същото известие, че съм откраднал парите на нещастника, парите са задържани и ми искат потвърждение че акаунта си е мой - Снимки, паспорти всичко. Пратих им ги. Искаха данни че живея на тоя адрес който е посочен, Забележете не приемат това което е на личната ми карта?? Искаха копие от платена сметка (Вода телефон, ток) е Да ама на мое име нищо такова няма. Добре изкарах си удолстоверение от Съда че живея в шибаното Велико Търново. Оттам насетне. Какво съм бил продал?
Пратих им писмата който се оговорихме с педалчето за детайлите, предоставих им всичко, Е НЕ ТА НЕ. 2 седмици се разправях и накрая без да ме уведомят какво са решили просто парите си останаха така ВЗЕТИ. Без да ме уведомят каквото и да било? Защо? Защото сме в шиб**** България, ей затова. Хората за нищо ни нямат.
Извод: Ако получите такова уведолмение. Поздравления, прецакани сте. Следващия път на непознати като предоставяте УСЛУГА по интернет, изтеглете си парите първо да пристигнат по банковата ви сметка (4 дена) и тогава пратете услугата. Или изискайте банков превод или най добре Western Union.