Paypal withdraw

damper

New Member
Преди 4 дена си изтеглих пари от пейпал акаунта към картата, таксува си ме 2 евро и ги чакам, но никакви не пристигат. В сайта пише 2-3 бизнес дни, но ето, че минаха 4 работни и ги няма никакви. Картата е в ДСК Visa Electron, нямам онлайн сайт да ги следя, но когато пробвам да изтегля пари от картата си за друго нещо, не ми дава, тоест няма на сметката. Не съм ходил до банкомат, но предполагам, че и там няма да покаже нищо. Въпроса ми е може ли да се е объркало, когато съм дръпнал парите, тъй като бяха "-ХХ.ХХ$", а сметката е в левове? Извинявам се за глупавия въпрос, но...

От: Paypal withdraw

Нормално е това забавяне - при мен единия път дойдоха на 4тия работен ден, другия път на 6тия :)

А, благодаря ти! Но няма възможност в картата да има успоредно пари, но в две различни валути?

Няма такава възможност... и при мене пристигнаха на 5-тия ден и ти ги обръща автоматично в валутата каквато ти е картата... в моят случай в лв.

Забавянето е от 4 до 7 дни, никога не ми е идвал превод на третия ден. Като искаш да ти идва във валутата на превода в PayPal си направи карти примерно в долари и евро.

За ДСК и някои от техния ранг банки, мисля, че е нормално. Аз съм към ЦКБ и досега третият ден не е бил просрочван (дори да е събота или неделя). В повечето случаи си получавам парите в края или малко след средата на втория ден.
Ще те успокоя, че пари между банките трудно се губят. В най-лошия случай при недоразумения между банките парите се блокират за продължителен период без възможност да си ги вземеш. За Пощенска Банка знам, че срокът за такова отблокиране е 45 дни. Казвам го от опит.

Горе