важно е е от коя банка , а каква е картата - с виза електрон нещо не стааplam4oo каза:Някой миже ли да ми каже от коя банка трябва да ми е картата, защото две опитах до сега и нестава, на ccb и dsk?
моята виза електрон на дск не я искаnikoo11 каза:Визата на ДСК също става.
Ivailo каза:Как да не става с виза електрон?Моята си е точно такава от ЦКБ и си ми дават парите без проблем..
E-Business каза:Ivailo каза:Как да не става с виза електрон?Моята си е точно такава от ЦКБ и си ми дават парите без проблем..
НЕ ВЯРВАМ
FERRARIST каза:E-Business каза:Ivailo каза:Как да не става с виза електрон?Моята си е точно такава от ЦКБ и си ми дават парите без проблем..
НЕ ВЯРВАМ
Имам 3 дебитни в ЦКБ, това са им експандетите, от този момент нататък, какви други причини имаш да не вярваш....
Бих ти направил шот на транзакцията от ПП към ЦКБ, но трябва да си играя да скривам това онова - ако ти покажа такава от Прокредитбанк ще повярваш ли.....или в РФЗБ - по няколко....дебитни....Електрони....E-Business каза:FERRARIST каза:E-Business каза:Ivailo каза:Как да не става с виза електрон?Моята си е точно такава от ЦКБ и си ми дават парите без проблем..
НЕ ВЯРВАМ
Имам 3 дебитни в ЦКБ, това са им експандетите, от този момент нататък, какви други причини имаш да не вярваш....
Продължавам да не вярвам. И аз си регнах Visa Електрон. После като дойде ред да прехвърля пари от Пей Пал в картата и ми каза : Приемаме само карти с логото на Visa. Отидох пак в банката и си направих Гарантирана Виза ( не електрон) и всичко е ок.
После реших да пробвам тази виза електрон в MoneyBookers и отговора беше че номера ми не съответства на Виза карта. Никой никъде за нищо ги няма Виза Електроните. Няма такава карта
FERRARIST каза:Става дума за пращане на пари от ПейПал към картата нали така? Няма нужда да показваш. Кажи че става. Може и да става вече щом казваш. Нормално е едно по едно да отпадат орграниченията за лимити за Българи. Преди 4-5 месеца като го правих не ставаше.
Sobieski каза:А тези карти от епаспорт ? те могат ли да се ползват за PP ?
E-Business каза:FERRARIST каза:Именно - става, залагам си главата.... :wink:Става дума за пращане на пари от ПейПал към картата нали така? Няма нужда да показваш. Кажи че става.