webmast367
Well-Known Member
Привет, от доста време ползвах една Portable версия на photoshop cs6, която си работеше и на старата ми машина на 7-чка, работеше и на тази на Win10, обаче от известно време започна да забива и спираше да я зарежда... Взех, че си инсталирах cs6, но и той не тръгна, инсталирах някаква версия на cs5 която работи 30 дни триал период, след което изтече и с безплатните лицензи не можах да я подкарам, а даже официалните страници за рег и др са бъгнати (не работят) реших да деинсталирам и да инсталирам наново за следващите 30 дни, но ми засича и пише че остават 0 дни... Следователно не мога да подкарам photoshop на 10ката ми, а имам още един лаптоп с този уиндоус и фотошопа си върви и портабле версията и цс6-цата....
Някой да се е сблъсквал със същия проблем? Един вид си тръгва където и когато иска... машините не са кой знае колко добри, но не са и гробници, а и преди това си работеше перфектно....
От къде да изтегля читава версия на фотошоп, коя да е тая версия, и защо може би животното неще да цъка на тая ми машинка... а тук съм си свикнал да разцъквам разни неща, които не ми се местят на друг комп/лаптоп... свикнал съм си да работя тези неща на този! ........
Мерси !
Някой да се е сблъсквал със същия проблем? Един вид си тръгва където и когато иска... машините не са кой знае колко добри, но не са и гробници, а и преди това си работеше перфектно....
От къде да изтегля читава версия на фотошоп, коя да е тая версия, и защо може би животното неще да цъка на тая ми машинка... а тук съм си свикнал да разцъквам разни неща, които не ми се местят на друг комп/лаптоп... свикнал съм си да работя тези неща на този! ........
Мерси !