От: PHP script
Интересно ми е защо на някои хора им трябва "да си/им намерят скрипт", а не "да си/им напишат скрипт". Това ми звучи като "Някой може ли да ми каже някакви букви за да получа еди-коя-си дума".
А условието ти е зададено непълно, но ето какво ти предлагам.
Във формата (не знам какво друго има освен добавянето на картинки) добавяш следното:
<input name="file" type="file" size="50" />
Това ти добавя поле за добавяне на файл. В php скрипта за приемане на формуляр добави това:
copy($_FILES['file']['tmp_name'],"img/".$_FILES['file']['name']);
Това ще ти качи картинката не в бази данни, а в подпапка img. Има начин и за наливане на картинката като данни в базите данни, но не мисля, че е много умно. Ако искаш качената картинка да я сложиш другаде, просто смени пътя. И внимавай, че по този начин може да ти се качи и php скрипт и да те хакнат. За да се предпазиш ти е нужно да си сложиш защити, като най-простата е да проверяваш разширението или да слагаш хаотично име на всяка нова картинка (обикновенно с пореден номер).
А ако толква държиш на базите данни (примерно, ако пишеш и заглавие на картинката и други данни за нея), то сложи нужните данни свързани с картинката в базите данни като към тях прибавиш само пътя до самата картинка.
За сега толкова от мен.