alphawow
Active Member
От доста време бях забелязал възможен проблем с акаунтите в пинтерест и реших да тествам. Началото на годината намерих 30 имейла, които не са мой, но са реални и са регистрирани във фейсбук. Регистрирах ги в пинтерест и от женски фейсбук профил поканих собствениците на тези имейли да ми станат приятели - 30 от тях приеха. Поканих всичките да се регистрират в питнерест - 14 от тях се регистрираха, като са използвали фейсбук за регистрация. Тука идва интересната част, сега имам достъп до всичките акаунти, защото аз съм ги регистрирал през формата за регистрация, а те са се регистрирали през фейсбук и изглежда, че си ползват само фейсбук за вход... Ако вземат да се зарибят по пинтерест и направят някакви яки профили или пък платят постовете им да излизат по напред, и решат да продължат да си ползват само фейсбук за вход какво става ? Докладвах им, а те една седмица ми задават въпроси, искат доказателства и подобни глупости... Доказах им, те разглеждаха още няколко дена и накрая след седмица и половина написаха финалния си отговор:
Thanks for reporting! As mentioned before this is closely related to us not validating emails and we believe the security risk is worth the ease of use.
Ами щом като нямат проблем с това, да ми е честита безплатната работна ръка
Thanks for reporting! As mentioned before this is closely related to us not validating emails and we believe the security risk is worth the ease of use.
Ами щом като нямат проблем с това, да ми е честита безплатната работна ръка