PisnaMi.NET - Сайт за онлайн игри и забавления

Stoyan_M

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Сайта който пускам тук за продажба е личен проект още от самото му създаване. Като такъв до момента никога не е работил с цел генериране на печалба. Преди година когато имах повече време сайта имаше двойни параметри от към уникални посетители и месечни импресии съответно и приходи. Това е и най-основната причина за неговата продажба. Нямам време за него и не искам да седи така.

Сайта съдържа изцяло авторско съдържание под формата на близо 3800 флаш игри с резултати, уникални имена и описания на игрите, 56 статии на разнородна тематика (бяха част от онлайн списание което беше част от сайта но поради липса на време бе спряно) - примерен линк: http://www.pisnami.net/index.php?option=com_content&task=view&id=130&Itemid=65

Сайта се продава с името си и всичките си прилежащи партньорства като линкове и спонсори. Тук е редно да посоча партньорството с кино оператора CinemaCity. Партньорството се изразява освен в размяна на линкове и в организирането на промоционални игри с награди. Игрите са свързани с промотирането на най-новите заглавия в киното и предоставяне на тематични награди за победителите.

При евентуална продажба съм съгласен да подпиша споразумение, че нямам намерение да бъда конкурент в нишата (няма да клонирам сайта под друг домейн или някаква подобна мръснишка постъпка)

Нека запазим обявата чиста от ненужен спам. Ще отговоря на всеки зададен ми на лично съобщение въпрос. Коментари от рода: "Давам 100лв приеми или се откажи" ще се приемат като ненужен и нежелан спам и ще бъдат третирани като такива.

Домейн Име | URL: pisnami.net

Приблизителна Цена: 4000лв +

Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 24/11/2006 - 24/11/ 2011

Уникални Посетители за Месец: до 50 000

Импресии на Месец:: 500 000 - 1 000 000 в зависимост от месеца

Регистрирани Потребители: 50 000 потвърдени регистрирани и още около 20 000 непотвърдени

Page Rank: 4

Уникално Съдържание: Да

Система: Опън Сорс

Дизайн: Къстъм

Приходи: ~ $110

Начини на Плащане: Банков превод

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА

Адрес на картинката за верификация (виж правилата): http://www.pisnami.net/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=120

От: PisnaMi.NET - Сайт за онлайн игри и забавления

А каква е системата? Пише, че е опънсоурс? Приходите са на месец, нали?

Кой качва нови игри? Иначе сайтът е много СВЕЖ :)

И на мен ми харесва, успех с продажбата :)

Преди няколко дни ти писах, но не отговори, все още ли продаваш сайта?

имам няколко въпроса на първо време.

Игрите с права ли са?

Ембеднати ли са или са си локални в сайта?

Имаш ли статистика за аудиторията - пол, възраст, местоположение?

Бих желал да разгледам аналитикса, възможно ли е?​

Горе