Blinky Owner 17 Януари 2008 #2 Бате, пробвай BidVertiser или Arbite, Goclick.com. Но внимавай с кампаниите само, регулирай ги бавно и почни от ниското. :wink:
Бате, пробвай BidVertiser или Arbite, Goclick.com. Но внимавай с кампаниите само, регулирай ги бавно и почни от ниското. :wink:
C cecipenev New Member 20 Януари 2008 #4 BidVertiser избрах, мисълта ми е дали мога да сложа кода и на блога си ?
Moko Well-Known Member 20 Януари 2008 #5 cecipenev каза: BidVertiser избрах, мисълта ми е дали мога да сложа кода и на блога си ? Увеличете... може Аз бях сложил реклами на BidVertiser обаче поради простата причина че 3 дни не излизаха никакви реклами (сигурно нямаше), а екипа не пожела да ми смени вида на рекламите ги зарязах Иначе - да , може да ги сложиш в блогъра ;-)
cecipenev каза: BidVertiser избрах, мисълта ми е дали мога да сложа кода и на блога си ? Увеличете... може Аз бях сложил реклами на BidVertiser обаче поради простата причина че 3 дни не излизаха никакви реклами (сигурно нямаше), а екипа не пожела да ми смени вида на рекламите ги зарязах Иначе - да , може да ги сложиш в блогъра ;-)
C cecipenev New Member 20 Януари 2008 #6 Директно си праскам същия код така ли За сега имам 6 клика и 2 долара, добре плащат.
Moko Well-Known Member 20 Януари 2008 #7 cecipenev каза: Директно си праскам същия код така ли За сега имам 6 клика и 2 долара, добре плащат. Увеличете... Готино... Аз ще трябва да си правя нов акаунт, за да ми сменят езика... Да еба мизерниците.. Не същия код!! Влизаш си в профила и цъкаш "add a new site" или нещо такова.. и взимаш нов код! Иначе ще го отчетат като измама ..
cecipenev каза: Директно си праскам същия код така ли За сега имам 6 клика и 2 долара, добре плащат. Увеличете... Готино... Аз ще трябва да си правя нов акаунт, за да ми сменят езика... Да еба мизерниците.. Не същия код!! Влизаш си в профила и цъкаш "add a new site" или нещо такова.. и взимаш нов код! Иначе ще го отчетат като измама ..