Да, аз на 10К ще получа организъм. Със сигурност. Както съм твърдял, по добре да знам, че по търсачките се конкурирам със съгражданин, отколкото с някаква чена индийска маймуна, която спами наляво надясно по световните форуми. Или руснак, който и написал или купил тънко софтуер, който да рине нета. Дано скоро станем и повече. Защото знам, че с това се качва и количеството споделена информация и практика.Стадото се увеличило и Блинки е в екстаз.
Откъде го вадиш този ентусиазъм ?!?
Аааа, верно бе.Бях забравил. Ама аз я смених, вече не съм с гофо.....Абе Blinky, аз помня, че преди време беше обещал нещо... някакви модификации по колата.
.....даже и на някой никовете ще си лепна....
Аиде честито и от мене,нямаше как да неиспамя в темта но се надявам ,че скоро и за 5 к ще си чиститим,а относно конкоренцята,тук според мен нестава дума за борба за работа (освен фрееланса :Д) а за нови уменя,полезна информация,промокодове,евтини неща,абе въобще за много работи който неможеш да намериш по другите форуми
Поздрави
ау изожщо непогледнах датата 31-03-2009 ;д извинявам са ,ем тогава дано станат 10кЧе те вече са 6000 бе, мушмурок.
Еми тази година успяхме само до 7К, дано другата удари въпросните 10К. Нека са ни честити и тези, до година да ни се увеличи семейството без да ни таковат мамата, ако може.ау изожщо непогледнах датата 31-03-2009 ;д извинявам са ,ем тогава дано станат 10к
Вече сме 8К, Даже 3ма отгоре до днешна дата.Скоро отиваме на 8000. Дано ги ударим този месец.