Колко ли поста са в off topika?
Threads: 4,339
Мерси много за топлите думи. Радваме това, което чета. Няма как да не ме.
Надявам се Google да си мисли, че сме ценен ресурс и ни отдаде заслуженото. Но все си мисля, че го прави. Надявам се да ни даде и малко повече сила, за да може да се развием и още повече и да стигнем още по-далеч.
Вече се насочваме към батковците в този бранш от световен мащаб. Ще е мнооооооого дълъг път, но трябва да се извърви.
Много ще ми интересно, някога събирали ли сте се някъде на живо :-o едва ли ще е както е във форума, ама става яко лаф тука.
Що се отнася го чичо Гошо грях му ако не класира предприемач на първо място при търсене на: печелене на пари онлайн и подобни....
На един милион - един пикник на Витоша с бира и кебапчета. Как ви звучи?
То ако ще е глупости по-добре да не се пише :? или с теб да си пишем от тема в тема :lol:
Бате, ако всички така напредваха като теб с темите, щяхме да гоним не 1 милион, а 10. Което не е никак зле, имайки предвид колко съдържание ще се излее. И качествено де.Дремеш... аз досега емнайсе поста да бях изписал вече.
В този ред на мисли, смятам че е добра идея, юзърите които търсят услуги/фрилансъри за чуждестранния пазар в бг форум пазара да дублират темите си и в англоезичната версия на пазара. Така хем за съответния юзър ще е по-изгодно, хем и ще се привличат повече пръшълци, които си търсят работа:wink:
Мислех си за Драгалевци и да се пуснем нагоре.... Като ударим, ще го мислим, определено.На 1млн. поста вече админите ще ги награбиме сериозно да правят събор на връх Бузлуджа - кипабчъта арианка и може и малко знаменца да се веят
Мислех си за Драгалевци и да се пуснем нагоре.... Като ударим, ще го мислим, определено.
Ще се пуснем нагоре, защото всички мисля, че ще сме на градус. След 1 милионния пост не мисля да идвам трезвен.Блинки не знам как ще се пуснете нагоре ама гледайте да ударим милиона лятото, да не е зимата....че там колко чистят сняг не се знае
Ще се пуснем нагоре, защото всички мисля, че ще сме на градус. След 1 милионния пост не мисля да идвам трезвен.