B Bmm New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Март 2023 #1 Здравейте, Търся човек, който може да коригира един от модулите за доставка в Prestashop. А и версията, с която съм е доста стара, нужно е да се ъпгрейтне безпроблемно. Имам 2 онлайн магазина на тази платформа. Това трябва да се направи и за двата.
Здравейте, Търся човек, който може да коригира един от модулите за доставка в Prestashop. А и версията, с която съм е доста стара, нужно е да се ъпгрейтне безпроблемно. Имам 2 онлайн магазина на тази платформа. Това трябва да се направи и за двата.
Vbb Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Март 2023 #2 пиша ти на ЛС с кординати кой ще ти свърши работа и ще останеш мега доволен
Impxm New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Април 2023 #3 Vbb каза: пиша ти на ЛС с кординати кой ще ти свърши работа и ще останеш мега доволен Увеличете... Искам и за мен координати
Vbb каза: пиша ти на ЛС с кординати кой ще ти свърши работа и ще останеш мега доволен Увеличете... Искам и за мен координати
M mr.storeman Member Рейтинг - 100% 10 0 0 10 Септември 2023 #4 И аз търся човек за update на prestashop като си запазя цялата история
CopyTheFunk Active Member Рейтинг - 87.5% 7 1 0 10 Септември 2023 #5 В момента използвам viste и съм страшно доволен от тях.