E-Business
Active Member
Малко си говорим за онлай модела в Etsy. Един много перспективен и интересен пазар с много възможности
Последно редактирано:
Препоръчвам да се гледа! Даже само за това с пуканката си струва... Геомил както винаги е интересен.час и половина УОУ!
Има ли във видеото инфо за самия принт, че две греди ударих вече аз.
Едната от форума даже и още си чакам компенсацията.
каква пуканка?Препоръчвам да се гледа! Даже само за това с пуканката си струва... Геомил както винаги е интересен.
Ами гледай го!каква пуканка?
в смисъл хванал си се с някой който да изпълнява поръчки и не ги е изпълнил ли?час и половина УОУ!
Да, първия ми прати стока в безобразно състояние, втория ми забави доставката.в смисъл хванал си се с някой който да изпълнява поръчки и не ги е изпълнил ли?
Малко си говорим за онлай модела в Etsy. Един много перспективен и интересен пазар с много възможности
по принцип както казах в видеото , не го правим като услуга към външни хора, но все пак ако е нещо което си заслужава качеството може да поговорим. ние печатаме само в много високо качество защото клиентите са в УСА и са претенциозни и не знам това качество дали няма да е скъпо за БГ. Не знам просто какъв е твоя случай . но може да го изкоментираме. Като цяло е кофти това и с качеството и с доставката... ние за това работуим смао с DHL express за да сме сигурни в бързата доставкаДа, първия ми прати стока в безобразно състояние, втория ми забави доставката.
иначе това е принтера за текстил и дърво: https://factor.bg/en/product/3598/epson-surecolor-sc-f2100-cmyk-wh.htmlчас и половина УОУ!
може да ме намериш в фейса: https://www.facebook.com/geomil.georgiev.9/Аз продавам тук но също искам качество, ако ги питаш всички правят супер качествени неща а реално получаваш боклук.
Ако можете да оставите някакъв контакт на лично да ви пратя какво точно търся и какви бройки.
Всичко хубаво, ама защо най-скапаната марка тениски...
Fruit of the loom. Нищо лично, това са масови тениски с под средно ниво качество на ниска цена. Разбираемо обикновено са избор, когато трябва да се влезе в допустима ценова категория. Аз бих избрал нещо по-различно или поне няколко марки за избор по възможностИ коя е най-скапаната марка тениски?