Zdravko.Kapanov
Active Member
От: profitshare.bg
Тази компания е по-мизерна и от 2leva.bg
Тази компания е по-мизерна и от 2leva.bg
Тоя на 1во място в играта от форума ли е ? Голяма машина .....
Къде е класацията и може ли ако не си регнат да я видиш?
100% има от тук, ама си мълчат. Програмата е нещо, което достига разбиранията ми за добра мрежа.Не се вижда класацията , ако не си регнат. Ето към днеска как изглежда - тоя първия отвя всички останали според мен.... точките се дават по 5 на продажба + 2 точки за лев от комисионната. Тези многото чакащи точки , като се платят от клиентите , отиват в печеливши. Аз все още съм с 0 точки , 30 място - не пише колко общо са регистрираните.
Има ли някой от форума в топ 10 ?
XML фийдовете ъпдейтват ли се или всеки път трябва да се генерира нов?
XML фийдовете ъпдейтват ли се или всеки път трябва да се генерира нов?
Продуктовите фийдове се ъпдейтват всеки път, когато линкът към тях бъде достъпен.
Мога ли да се регистрирам като афилиейт с профил на фирма?
EDIT: да, видях в профила, че мога да сключа договор като фирма.
Не ми е ясно това в Общите условия защо им е и с каква трета страна ще споделят ЕГН-та:
11.2. Използвайки Услугата, Афилиатът изрично потвърждава, че:
a) за да използва Услугата, той/ тя се съгласява неговите/ нейните лични данни да бъдат обработвани, в това число и единния граждански номер (EГН), (т.е. да се съхранява, оповестява, предоставя на трети страни и т.н.), и че неговият/ нейният отказ личните му/ й данни да бъдат обработвани (да се съхраняват, оповестяват, предоставят на трети страни и т.н.) води до невъзможност да се използва Услугата;
б) с цел извършването на маркетингови услуги, той/ тя се съгласява неговите/ нейните лични данни да бъдат обработвани, в това число и единния граждански номер (EГН), (т.е. да се съхранява, оповестява, предоставя на трети страни и т.н.), и че неговият/ нейният отказ личните му/ й данни да бъдат обработвани (да се съхраняват, оповестяват, предоставят на трети страни и т.н.) води до невъзможност да се използва Услугата.