monefff
Well-Known Member
Няколко колеги метнаха 1 сайт за реклама, и аз реших да го тествам..
Сайта е Propellerads (referral link)
До тук ми отчитат добри импресии, не виждам да лъжат(поне за сега)..
В адкеш с 5.7к трафик (на 15 минути сайт ъндер). имам отчетени едва 3000 Импресии (пак казвам, сайт ъндера е на 15 МИНУТИ), и на уеб сайта имам такъв попъп, който е 100% кликваем, защото попъпа затъмнява страницата и трябва да натиснат "Х" за да го махнат, съответно ги удря адкеш. (Печалбата е 1.05 ЕВРО)
С Propellerads имам за ДНЕС (до 15:59 часа) 3000 посещения, и имам отчетени 2000 импресии, за които съм получил до тук 2.52$ (Все още не е свършил деня, както и не съм говорил на колко да ми настроят сайт ъндера)
Определено мисля, че ЗА СЕГА Propellerads са по-добрите..
Ще следя с интерес компанията, и ще ви кажа дали плащат и дали всичко е точно.
Рефералната система не им е лоша, ако има желаещи да пробват, моля регнете се през мен, ще се опитвам да помагам максимално много.
Регистрация от тук > Propellerads
П.С. Благодаря на момчетата, които споменаха сайта в темат за адкеш
Поздрави,
Симеон
Сайта е Propellerads (referral link)
До тук ми отчитат добри импресии, не виждам да лъжат(поне за сега)..
В адкеш с 5.7к трафик (на 15 минути сайт ъндер). имам отчетени едва 3000 Импресии (пак казвам, сайт ъндера е на 15 МИНУТИ), и на уеб сайта имам такъв попъп, който е 100% кликваем, защото попъпа затъмнява страницата и трябва да натиснат "Х" за да го махнат, съответно ги удря адкеш. (Печалбата е 1.05 ЕВРО)
С Propellerads имам за ДНЕС (до 15:59 часа) 3000 посещения, и имам отчетени 2000 импресии, за които съм получил до тук 2.52$ (Все още не е свършил деня, както и не съм говорил на колко да ми настроят сайт ъндера)
Определено мисля, че ЗА СЕГА Propellerads са по-добрите..
Ще следя с интерес компанията, и ще ви кажа дали плащат и дали всичко е точно.
Рефералната система не им е лоша, ако има желаещи да пробват, моля регнете се през мен, ще се опитвам да помагам максимално много.
Регистрация от тук > Propellerads
П.С. Благодаря на момчетата, които споменаха сайта в темат за адкеш
Поздрави,
Симеон
Последно редактирано: