L LNaydenov New Member 17 Март 2014 #1 цените варират между 20 и 80лв на страница, спрямо сложноста и функционалността на сайта
blaster Well-Known Member 18 Март 2014 #2 От: PSD to HTML/CSS Не разбрах предлагаш ли или търсиш такава услуга
rr4ev Member 18 Март 2014 #4 От: PSD to HTML/CSS Покажи ми снимки на страниците, които искаш да се кодират.
L LNaydenov New Member 18 Март 2014 #5 От: PSD to HTML/CSS по-точно ПРЕДЛАГАМ тази услуга, неволно написах последното ми съобщение с тази дума "търся" извинявам се
От: PSD to HTML/CSS по-точно ПРЕДЛАГАМ тази услуга, неволно написах последното ми съобщение с тази дума "търся" извинявам се
stuklen Well-Known Member 19 Март 2014 #6 От: PSD to HTML/CSS Като гледам как се ориентираш във форума и на какво ниво са ти комуникационните умения.... Скоро няма да ти се получи!
От: PSD to HTML/CSS Като гледам как се ориентираш във форума и на какво ниво са ти комуникационните умения.... Скоро няма да ти се получи!
L LNaydenov New Member 19 Март 2014 #7 От: PSD to HTML/CSS Не мисля че е удачно да даваш такова мнение от едно единствено изречение, пък мога да ти кажа аз...
От: PSD to HTML/CSS Не мисля че е удачно да даваш такова мнение от едно единствено изречение, пък мога да ти кажа аз...
blaster Well-Known Member 25 Март 2014 #8 От: PSD to HTML/CSS LNaydenov каза: по-точно ПРЕДЛАГАМ тази услуга, неволно написах последното ми съобщение с тази дума "търся" извинявам се Увеличете... Ще покажеш ли нещо направено
От: PSD to HTML/CSS LNaydenov каза: по-точно ПРЕДЛАГАМ тази услуга, неволно написах последното ми съобщение с тази дума "търся" извинявам се Увеличете... Ще покажеш ли нещо направено