Jordan Enev
Active Member
Здравейте,
преди да ви предложа въпросната услуга, ще ви запоная накратко с човека, с който ще работите и кореспондирате, понеже за мен комуникацията е една от най-важните черти в една бизнес атмосфера и предпочитам да я осъществите с човек, за който знаете малко повече...
От 3 години "се занимавам" с front-end програмиране, като от 1 година имам увереността да се нарека front-end developer. Имам солиден опит с Joomla и съм изградил над 30 проекта. Също така имам опит с Wordpress, Magento. Преди тези 3 години се занимавах активно със SEO, като в момента ръководя няколко проекта. Новото предизвикателство, което съм си поставил като цел е back-end програмиране. Повече от 6 месеца работя по малки PHP (+My SQL) проекти. Работил съм със следните 2 frameworks - Kohana, Smarty. От известно време страст ми е и C#...
Какво представлява услугата накратко?
Вие ми предоставяте дизайн в .PSD формат. Предварително изговаряме подробности, срокове, след което кодирам въпросната страница.
Какво включва услугата?
Срок?
2 дена, след началото на проекта.
Цена?
Ориентировъчната цена на проект е 40лв, като зависи от сложността на дизайна.
Заплащане?
Това, което ви гарантирам, ако работите с мен е:
Защо предлагам тази услуга?
Другите за мен
Реализирани проекти до момента (от форума)
Портфолио
Контакти
преди да ви предложа въпросната услуга, ще ви запоная накратко с човека, с който ще работите и кореспондирате, понеже за мен комуникацията е една от най-важните черти в една бизнес атмосфера и предпочитам да я осъществите с човек, за който знаете малко повече...
От 3 години "се занимавам" с front-end програмиране, като от 1 година имам увереността да се нарека front-end developer. Имам солиден опит с Joomla и съм изградил над 30 проекта. Също така имам опит с Wordpress, Magento. Преди тези 3 години се занимавах активно със SEO, като в момента ръководя няколко проекта. Новото предизвикателство, което съм си поставил като цел е back-end програмиране. Повече от 6 месеца работя по малки PHP (+My SQL) проекти. Работил съм със следните 2 frameworks - Kohana, Smarty. От известно време страст ми е и C#...
Какво представлява услугата накратко?
Вие ми предоставяте дизайн в .PSD формат. Предварително изговаряме подробности, срокове, след което кодирам въпросната страница.
Какво включва услугата?
- HTML5 валидиран код;
- CSS валидиран код;
- Javascript/ JQuery;
- Съвместимост на кодираната страница с актуалните версии на Firefox, Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer 7, 8, 9;
- Sprite;
- Добре структуриран код;
- Фиксване на неща, които не ви допадат, след като съм ви предал кодираната страница;
Срок?
2 дена, след началото на проекта.
Цена?
Ориентировъчната цена на проект е 40лв, като зависи от сложността на дизайна.
Заплащане?
- Paypal;
- Банков превод;
Това, което ви гарантирам, ако работите с мен е:
- Отговорност;
- Комуникация;
- Гъвкавост;
Защо предлагам тази услуга?
- Нови контакти;
- Удоволствие от това да правя нещо, в което съм уверен;
- Страничен доход;
Другите за мен
Реализирани проекти до момента (от форума)
- 2
Портфолио
- www.zastrahovamse.com - кодиране и програмиране.
- Поръчка от форума
Контакти
За потребители с Rep Power > 50 - 10% отстъпка от крайната цена!
Първите 3-ма възползвали се получават 50% отстъпка, независимо Rep Power (остана 1 позиция)!
Първите 3-ма възползвали се получават 50% отстъпка, независимо Rep Power (остана 1 позиция)!
Последно редактирано: